Nieuws

Afscheid

“Afscheid nemen bestaat niet” en dat doen we ook niet. Wel hebben we jullie alle zes de afgelopen drie dagen uitgezwaaid, in de armen van dolblije mensen. Lieve Paco, Xavi, Luuk, Harley, Yette en Puck, wat hebben we ongelooflijk genoten van jullie. Van een razendsnelle geboorte tot en met de ontwikkeling tot vrolijke, stabiele pups. We gaan jullie zeker missen, maar weten dat jullie allemaal in een warm nest terecht zijn gekomen. Veel geluk en we horen graag zo nu en dan wat van jullie.

Een woord van dank aan alle specialisten die ons met woord en daad hebben bijgestaan, alsmede mensen groot en klein die hebben meegewerkt aan de socialisatie van de jonge hondjes. Daarmee is ons A-/eerste nest wat ons betreft geslaagd.

Bart, Mieke, Iza en Cody

Puppy Test

Een grote dag
voor de puppy’s want ze worden getest op hun gedrag in verschillende situaties.
Alle resultaten worden netjes vastgelegd voor zowel de fokker als de nieuwe baasjes.
Het is heel leuk om te zien hoe pups reageren op de verschillende testjes. Maar
ook op welke positieve manier Lilianne en Ria met de pups omgaan!

Full House

De puppy’s zijn gek op de bench. Ze liggen er graag in en vandaag zelfs alle zeven tegelijk! In de bench ligt een mat van mams met daarin handdoekjes die straks meegaan naar het nieuwe huis van de pups. Hopelijk helpt de vertrouwde geur hun makkelijker wennen aan hun nieuwe omgeving.

Drukte in de tunnel

Beestenboel

Ontmoeting met Fergie en Hunk
Hug van Hunk!

De wijde wereld in

Omdat de pups de eerste vaccinaties binnen hebben mogen ze de straat op. We dachten nog een puppy lijntje te hebben maar deze had Iza (als pup) tot 50 cm ingekort. Dan maar 6 minuten wandelen aan een touwtje. Spannend deze nieuwe wereld! Maar omdat mams meeloopt gedragen zij zich ook heel stoer. 

De wijde wereld in

Bench experience

Volop ruimte in de binnen- en buitenren, toch met z’n vijven knus bij elkaar.

Dierenarts

De pups zijn nagenoeg zes weken oud, de hoogste tijd voor een klinisch onderzoek en de eerste inentingen.

Alle pups zijn goed gezond!

Waterballet